© POLŠAK MEDIA, http://polsakmedia.si/

Ukvarjamo se z izdelavo in prodajo traktorskih priključkov, ki bi kmetu vsaj malo olajšali delo in mu prihranili nekaj časa. Ker smo s izdelovanjem priključkov šele začeli smo za vas najprej izdelali dva priključka – enojne in dvojne hidravlične vile, ki s svojimi lastnostmi prihranijo vsaj malo časa, že tako zaposlenemu kmetu.

Priključki so izdelani iz kvalitetnih materialov, prav tako so ti dovolj močni, da vzdržijo vse teže bal (ne boste potrebovali več dodatnih ojačitev) – zagotavljamo Vam kvalitetne izdelke po dobri ceni.

Naslednji priključek, ki smo ga izdelali je powertilt za manjše bagre. Ta je cenovno dostopen in univerzalen.

kje se nahajamo?

Če prihajate po avtocesti, jo zapustite na izvozu Dramlje. Nato se peljete v smeri Šentjurja, v Šentjurju, pa v smeri Planine pri Sevnici. Peljete se skozi Dobje pri Planini. Malo pred Planino pri Sevnici zavijete levo (tabla za Lesično), peljete se skozi Tajhte, nato nadaljujete skozi Planinsko vas, peljete se mimo alsfaltne baze Kovač, nadaljujete skozi Planinski Vrh. Po dveh kilometrih zavijete levo iz glavne ceste na stransko cesto. Ter nato pri cerkvi še enkrat zavijete levo.

Pot smo podrobno opisali zato, ker vas bo navigacija želela peljati skozi Prevorje ali Žegar, saj je po njegovem izračunu to krajša pot. Menimo, da je zgoraj opisana pot bolj enostavna z manj stranskimi cestami in tudi lepša. Zato predlagamo, da se držite zgornjih navodil oz. v vaši navigaciji izberete to pot.

Če prihajate iz Dolenjske, pa je najboljša pot skozi Brežice, Bistrico ob Sotli, Podsredo, Kozje, Lesično. Na krožišču v Lesičnem sledite znaku za Šentjur, nato se peljete približno dva kilometra naravnost in pri tabli Planina pri Sevnici zavijete levo. Nato se približno 4 km vozite naravnost in zavijete desno na stransko cesto. Pri cerkvi nato zavijete levo.