dvojne hidravlične vile

Prva prednost dvojnih hidravličnih vil je ta, da lahko drugo balo poberemo brez, da balo, ki jo že imamo na vilicah, odložimo. Ta prednost kmetu prihrani veliko časa in dela.
Kaj to pomeni v praksi? Ko imamo na vilah naloženo že prvo balo in želimo pobrati drugo, se krak na drugi strani raztegne toliko, da je širši od premera bale, nato se skrči, da zaobjame drugo balo in jo dvigne. Pri tem ne pride do poškodb ovoja pri nobeni od bal. 

Ista hidravlična cilindra omogočata tudi nastavljivost širine vil. Kar pomeni, da lahko brez težav vozite različne velikosti bal. Ker sta cilindra med sabo neodvisna lahko vozite tudi dve različni bali hkrati.

Druga prednost, ki jo nudi naš model dvojnih hidravličnih vil pa so luči in smerniki. Kmetje se velikokrat znajdejo v položaju, da se njihovo delo zavleče pozno v noč, na cesti pa so luči traktorja, zaradi dveh bal, praktično nevidne. Dodatek na naših vilah je zato nosilec luči, ki se dviga in spušča s pomočjo hidravličnega cilindra. Ob naloženih balah se ta spusti preko bal in vam tako omogoča vidnost na cesti.

Nosilec smo razvili tako da je montažen in je sedaj na voljo za vse dvojne vile za bale.

ŠIRINA: transportna širina je 250 cm, najširša širina pa 350 cm.
ŠIRINA ZNOTRAJ POSAMEZNIH VIL: od 120 cm do 180 cm.
DOLŽINA VIL: 135 cm
NOSILNOST VIL: do 1800 kg.