Ustanovitelj Dejan Potočnik, © POLŠAK MEDIA

Ukvarjamo se z izdelavo in prodajo traktorskih priključkov, ki so zasnovani z mislijo na olajšanje dela kmetom in prihranek časa.

Naš trenutni nabor izdelkov vključuje enojne in dvojne hidravlične vile. Pri enojnih hidravličnih vilah ponujamo dodatek odvijalca bal in paletnih vilic, medtem ko pri dvojnih hidravličnih vilah nudimo nosilec za luči in smernike. Poleg tega imamo v ponudbi tudi mehansko nastavljive paletne vilice.

Vsi naši priključki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in zanesljivost pri dvigovanju in prenašanju bremen, brez potrebe po dodatnih ojačitvah. Zavezani smo k zagotavljanju kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.

kje se nahajamo?

Če prihajate po avtocesti, jo zapustite na izvozu Dramlje. Nadaljujte v smeri Šentjurja, nato pa sledite tablam za Planino pri Sevnici. Pot nadaljujte skozi Dobje pri Planini. Malo pred klancem za Planino pri Sevnici zavijte levo (smer Lesično), in peljite skozi Tajhte ter nadaljujte skozi Planinsko vas. Mimo asfaltne baze Kovač  nadaljujte pot skozi Planinski Vrh. Po približno dveh kilometrih zavijte levo z glavne ceste na stransko cesto pri tabli Dobje pri Lesičnem. Nato, pri cerkvi, še enkrat zavijte levo.

To pot smo podrobneje opisali zato, ker vas bo navigacija morda usmerjala skozi Prevorje ali Žegar, ker da je to krajša pot. Vendar menimo, da je opisana pot bolj enostavna in manj obremenjena z manjšimi stranskimi cestami. Zato priporočamo, da sledite zgornjim navodilom ali izberete to pot v vaši navigacijski napravi.

Če prihajate iz Dolenjske, priporočamo pot skozi Brežice, Bistrico ob Sotli, Podsredo, Kozje in Lesično. Ko prispete do krožišča v Lesičnem, sledite znaku za Šentjur. Nadaljujte naravnost približno dva kilometra, nato pa, v Ledinšici, pri tabli za Planino pri Sevnici zavijte levo. Nadaljujte naravnost še približno 4 km in nato, pri tabli Dobje pri Lesičnem, zavijte desno na stransko cesto. Pri cerkvi nato ponovno zavijte levo.